Des de l’Ajuntament d’Albaida es posa en marxa  la Campanya de Promoció, Formació, Educació i Participació Ciutadana en el marc de l’Agenda 2030 a l’àmbit local, es vol que tota la ciutadania, associacions, comerços, empreses, la comunitat educativa i en definitiva tots els agents socials d’Albaida siguen participes i col·laboren.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenibles, coneguts com a ODS, han entrat a formar part de l’agenda d’Albaida i condicionarà cada vegada més les polítiques de l’ajuntament. És un pas necessari, recorda l’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Alejandro Quilis, “i molt positiu per a la ciutadania i és en la nostra ciutat on ens poden aplicar les respostes necessàries als reptes globals, el compromís amb les veïnes i els veïns és fonamental perquè els ODS no siguen paper mullat i d’una vegada per totes agafem consciència de la necessitat de transformar el món en una casa conformable per a totes i totes”.

A Albaida s’està treballant als últims anys amb iniciatives relacionades amb el Desenvolupament Sostenible, iniciatives que estan donant bons resultats, però és ara quan cal crear un marc global i divulgatiu de l’Agenda 2030 i dels ODS perquè tota la ciutadania els conega i tinga la convicció que són positius per fer d’Albaida una ciutat per viure i conviure.

Llegir-ne més https://t.me/noticieslavall