L’Ajuntament d’Alfarrasí ha iniciat el termini d’inscripció per ser el proper Angelet de la Corda i protagonitzar el singular acte en què l’angelet llisca per una corda que travessa la plaça d’un extrem als altres per retirar el mantell que cobreix el rostre de la Verge i anunciar la resurrecció de Crist, al tradicional acte del diumenge de Pasqua de Resurrecció.

Al llarg d’aquest mes de març i fins al proper dimecres 22 de març s’ha obert el termini per inscriure els nens i nenes (nascuts entre l’1 de gener del 2017 i el 31 de desembre del 2019) aspirants a ser elegits Angelet de la Corda. L’elecció es realitzarà mitjançant un sorteig, després que els candidats i candidates hagin realitzat les proves pertinents per escenificar l’Angelet de la Corda, un acte que en la propera edició del Diumenge de Pasqua de Resurrecció farà 111 anys. Aquesta centenària tradició va ser declarada a finals de 2017 com a Festa d’Interès Turístic Provincial, preservant així la seva continuïtat al llarg del temps.

https://t.me/noticieslavall