L’Ajuntament del Palomar ha aconseguit una subvenció de 7.796’86 euros de la Generalitat Valenciana que servirà per finançar el 100% dels fons municipals destinats el 2022 a l’acolliment solidari de ciutadans ucraïnesos.

El Palomar va acollir diverses famílies, per a un total de 17 persones, repartides en 4 vivendes cedides pels propietaris. L’Ajuntament va assumir les despeses d’aigua i llum d’aquests habitatges així com ajuts puntuals a la manutenció. Uns diners que seran ara reintegrats per la Direcció General d’Igualtat en la Diversitat, després d’haver-se acollit el consistori a la convocatòria directa de subvencions del Decret 218/2022 a entitats locals per promoure i fomentar una millor atenció de les necessitats bàsiques de persones beneficiàries del règim de protecció temporal afectades pel conflicte a Ucraïna i que no disposen de recursos econòmics suficients.

https://t.me/noticieslavall