La Diputació de València ha lliurat a Bufali, Bellús i Benissuera les plaques que els acrediten com a nous membres de la seva Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, que compta ja amb 163 localitats de la província adherides, entre elles 26 de la Vall d ‘Albaida. Les regidores de Bufali, Eva Bañó i Encarna Bataller, van rebre l’acreditació en un acte celebrat aquest dilluns a l’Auditori d’Alboraia, amb la participació del president de la Diputació, Toni Gaspar, i la diputada d’Igualtat, Eli García.

L’acte de lliurament va tenir lloc en el marc de la IV Trobada de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació, en què es van lliurar les plaques als 19 consistoris adherits recentment a la xarxa, que podran sol·licitar les subvencions per a projectes i campanyes de sensibilització i prevenció de la violència masclista que ofereix l’àrea d’Igualtat de la Diputació, que el 2023 arriben als 700.000 euros.

https://t.me/noticieslavall