La Casa Ridaura-Centre d’Exposicions d’Albaida acull, des d’aquest dijous, dia 2 de març, l’exposició “Estampas en transició. Obra gràfica de la col·lecció Martínez Guerricabeitia’, amb un centenar d’obres de 84 artistes gràfics, disposades pel professor de la Universitat de València Felipe Jerez, comissari de la mostra que es podrà visitar fins al proper 23 d’abril.

En les seves paraules, “s’ha fet un esforç perquè la mostra exemplifiqui la riquesa i la varietat de la col·lecció Martínez Guerricabeitia i per aquest motiu les estampes, distribuïdes a doble altura, suposen més d’un terç del total”. Hi ha agrupacions de peces amb elements comuns de representació i una paraula definitòria i coincident per a elles, en forma de 17 seccions que mostren els interessos, les idees i els sentiments tant dels col·leccionistes en adquirir les obres com de l’art gràfic creat entre les dècades de els 70 i els 90 del segle XX: lluita, amor, futur, paisatge, sexe, tradició, realitat, violència, naturalesa, abstracció, mort, poder, geometria, retrat, política, desigualtat i repressió.

https://t.me/noticieslavall