Els Ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), amb la direcció i coordinació del Grup Innova, posaran en marxa el proper 29 de març la II edició del Fòrum Empresa Activa , una jornada que tindrà lloc a la Sala Gomis d’Ontinyent i que inclourà ponències, una taula rodona i una conferència de l’empresari, economista i formador Emilio Duró. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en el Projecte de Transformació Empresarial (PTE) engegat el 2020 per aquestes entitats per millorar la competitivitat de les empreses dels municipis, i que era presentada aquest dimecres a la sala Joan de Joanes de Bocairent pels alcaldesJorge Rodríguez (Ontinyent), Xavi Molina (Bocairent) i Ramón Vidal (l’Olleria), el president de COEVAL, Javier Cabedo, i el director de Grup Innova, Ernesto Beltrán. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “estar aquí demostra el que dèiem des del primer moment, que tenim moltes coses en comú, i una d’elles essencial, com és el nostre ADN industrial. Compartim la nostra aposta per donar suport a les empreses, i volem seguir sumant al costat de COEVAL i Grupo Innova per oferir-los novament aquest punt de trobada, reflexió i informació, perquè ampliar la xifra d’empreses i llocs de treball contribueix a la qualitat de vida en els nostres pobles”. Xavi Molina destacava, per part seva, que l’aliança iniciada entre els municipis “no volíem que fos flor d’un dia, sinó que tingués continuïtat. Engegar iniciatives és important, però no ho és menys ser capaços de consolidar-les i fer-les créixer. El I Fòrum va ser un enriquidor punt de trobada del sector empresarial que ara reprenem”. Ramon Vidal, per la seva banda, recordava que “som alcaldes de diferents colors polítics però volem rellançar els nostres municipis cap al segle XXI, en aquest cas amb un fòrum important per seguir vertebrant el treball conjunt entre els 3 municipis més industrials de la comarca, i avançar conjuntament per fer front als canvis i als reptes d’un món globalitzat”.

https://t.me/noticieslavall