Després del parèntesi provocat pel cóvid-19, aquest any la Unió Musical d’Albaida l’Aranya ha reprès el Concurs de Composició de pasdobles D. Fernando Tormo Ibáñez.

“Amb aquest concurs pretenem fomentar i enriquir el patrimoni musical i cultural de les bandes de música i també difondre l’estil musical i la figura de l’il·lustre compositor albaidà Fernando Tormo, director de la banda d’aquesta societat entre el 1951 i el 1953”, destaquen des de ‘Aranya. Els pasdobles de Tormo, d’estil solemne i elegant, han estat escollits per bandes de música de renom per ser interpretats en els compromisos més importants. “Amb el concurs també volem estimular la creativitat dels compositors actuals en aquest estil musical”, afegeixen.

Per a la Unió Musical d’Albaida ‘L’Aranya’, aquest concurs significa molt per dignificar un gènere de pasdoble que han marcat molt en la composició de la música festera, a més de convertir-se en un punt de trobada entre el món fester i musical, aportant noves sinergies i reforçant les societats musicals com a pilars fonamentals per difondre i divulgar la música”.

El primer premi està valorat en 1.500€ i el públic assistent també podrà votar el premi Accèssit del públic, valorat en 500€. El termini de presentació de les obres finalitzarà el 30 de juny de 2023 a les 14.00 hores. Les bases del concurs estan publicades a la web: www.umaranya.com.

https://t.me/noticieslavall