Bocairent obrirà de nou la plaça de bous aquest dissabte, en una jornada de portes obertes que té com a objectiu donar a conèixer les millores realitzades aquests darrers mesos, gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de València.

Així, s’ha previst que entre les 11.00 i les 14.00 hores l’accés a la plaça sigui lliure. A més, a les 12.30 serà la presentació d’aquestes millores, a càrrec de representants de la Diputació de València, l’Ajuntament, la Penya Taurina Esplá i l’Associació Cultural Taurina de Bocairent.

Les obres s’han fet gràcies a una subvenció de 100.000 euros concedits per la Diputació a l’Ajuntament de Bocairent per a la consolidació estructural de la zona de torils; renovació integral de la tanca i la sorra de l’arena; assecuació del sistema anticaigudes de la zona del públic; condicionament d’irregularitats a la graderia; millora de la zona daccés per a persones amb mobilitat reduïda i redacció del projecte per habilitar un centre dinterpretació.

https://t.me/noticieslavall