L’Olleria, que és segon classificat, visita el penúltim a la taula, el SIA Benigànim. És un dels duels que deixa aquest cap de setmana entre els equips de la zona alta de la classificació i els de la zona baixa. Ganxuts i vidriers es veuran aquest dissabte les cares al municipal de Benigànim a partir de les 16.30 hores. Els de José Luis Vidal no aconsegueixen canviar la dinàmica, l’última jornada van caure golejats davant el CD Xàbia (1-4) i amb 30 punts encara per disputar-se manté les opcions matemàtiques de ser la temporada que ve a la Lliga Comunitat, però les opcions reals són molt poques. A la ratxa de mals resultats, per a aquesta jornada han de sumar la baixa d’Alexis per sanció. Per donar la volta a la situació, possiblement no sigui la jornada més propícia, l’Olleria està totalment en una situació contrària, amb una magnífica ratxa de resultats en lliga i la Nostra Copa. En el partit de la primera volta, que es va disputar a la Solana, el resultat va ser de 2-0.

A la jornada dominical, el Clariano obre les portes per acollir el partit entre el líder, l’Ontinyent 1931, i el cuer, el Muro. Els de Roberto Bas segueixen invictes i amb la classificació per a la Lliga Comunitat a la butxaca després de guanyar la setmana passada a Alberic (1-2). La pilota començarà a rodar a les 17 hores en un partit que es pressuposa fàcil per als de la Vall d’Albaida, el seu rival de demà és al pou de la classificació des de l’inici de la competició i ni l’arribada del tècnic xativenc, Marcos Camacho, ha servit per capgirar la situació. L’anterior jornada van perdre contra el Tavernes (1-3). Als visitants només els queda lluitar per l’orgull, mentre que els locals, que avancen a ritme de rècord, voldran sentenciar com més aviat millor el seu lloc als playoffs. En el partit de la primera volta es van imposar els blanc-i-negres per 1 gol a 3 a la Llometa.

I l’altre equip de la capital de la Vall d’Albaida, el CD Ontinyent, jugarà a la mateixa hora (17 hores) davant de la UD Calp. El Deportivo arriba al duel després d’empatar sense gols la setmana passada amb la UD Canals, mentre que la UD Calpe va sortir golejada de la visita al Castellonenc (4-0). El que es viurà a terres de la comarca de la Marina Alta serà un duel directe. Actualment, el Calp és dotzè amb 25 punts i el CD Ontinyent, tretzè amb 24. Un partit amb tints d’igualtat segons la classificació i també si mirem enrere i veiem l’ajustat resultat de la primera volta (1-2). Per demà el tècnic, Ángel Guarner, no podrà comptar amb Javi Francés, que compleix sanció. Partit que no deixarà indiferent ningú, que guanyi sortirà de la jornada per davant a la classificació. Per la seva banda, el Canals rep aquest dissabte a les 16.30 el Promeses Sueca.

Suscriu-te ara: https://t.me/noticieslavall

https://www.levante-emv.com/costera/2023/02/24/duelo-opuestos-ontinyent-1931-muro-83690451.html