Un dels objectius permanents de la regidoria d’Esports de Bocairent és millorar les instal·lacions del poliesportiu municipal per tal de facilitar la pràctica de l’activitat física a la màxima quantitat de persones. En aquest sentit, l’Ajuntament treballa en un projecte per disposar d’un espai de calistènia dins el recinte.

En concret, serà una zona de 10 x 9 metres, a l’interior de la qual hi haurà 5 mòduls per fer exercici físic a partir de moviments dels grups musculars. El punt de calistènia estarà ubicat a l’aire lliure, tindrà un terra de cautxú per evitar danys a les persones usuàries i disposarà d’un panell informatiu amb les dinàmiques que es podran realitzar a través dels aparells instal·lats.

El projecte té un cost de 18.137,90 euros a equipament i de 5.385,84 euros a obra. El primer concepte es finançarà a través d‟una subvenció sol·licitada per l‟Ajuntament i concedida pel Govern d‟Espanya en el marc de la convocatòria d‟ajuts per a la realització d‟accions destinades a la promoció d‟estils de vida saludable. El segon import serà a càrrec de recursos propis del pressupost municipal de Bocairent.

Pel regidor d’Esports, “és una bona notícia perquè seguim millorant el nostre poliesportiu i perquè donem resposta a una petició del veïnat més jove”.

https://t.me/noticieslavall