La Societat Valenciana d’ITV SA ha engegat una nova web de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles, segons ha comunicat el seu gerent, Josep Antoni Albert. Aquesta nova plataforma digital de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles a la Comunitat Valenciana ja està disponible des d’aquest dijous.
L’eina en línia també està adaptada a tots els dispositius mòbils i està operativa i disponible a Sitval. Els usuaris i usuàries de la Comunitat Valenciana hi poden seleccionar l’estació d’ITV que més els convingui i, després d’emplenar un formulari amb dades personals i del vehicle, reservar dia i hora (en horari ininterromput de dilluns a dissabte des de les 8.00 hores) hores fins a les 19.30 hores) per fer la inspecció.
Albert ha destacat que aquesta plataforma “és un pas més en el procés de reversió del servei públic d´ITV cap a una gestió directa, de qualitat, més eficient, competitiva i transparent en el qual treballa la Conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la societat pública”.
“Ens hem marcat -ha continuat- un full de ruta i aquest és un avenç més amb el qual garantim a la ciutadania la prestació d´aquest servei públic a la Comunitat Valenciana”.
Cal destacar que Sitval unificarà en una sola eina el servei de cita prèvia que fins ara està disponible mitjançant set pàgines web diferents, segons el lot al qual pertany cada estació d’ITV.
En una fase inicial la nova eina conviurà amb les webs circuititv.com i amb itebasa.com que continuaran estant operatives i prestant el servei de cita prèvia fins a finals del proper mes de març. A partir d’aquesta data, la cita prèvia en línia estarà disponible exclusivament a través de Sitval.
Actualment, circuititv.com ofereix aquest servei per a les estacions d’Alcoi, Alzira, Gandia, Ondara, Ontinyent, Xàtiva així com les unitats mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors i les unitats mòbils per a Teulada, Benissa, Ibi, Castalla, Cullera, Sueca, Alginet, Quesa i Xàbia.
Per la seva banda, itebasa.com permet sol·licitar cita als centres de Redován, Villena i les unitats mòbils per a vehicles lleugers de Novelda, Monòver, Elda i Pinoso, així com per a les unitats mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors.

https://t.me/noticieslavall