La programació preparada per a celebrar esta festivitat al llarg de 3 setmanes durant febrer i març contemplarà el tradicional dinar de Germanor, l’elecció i presentació dels càrrecs festers, l’entraeta de filaes de Moros i Cristians, macrodiscomòbils, concerts, entrega de premis, paelles, jocs, esports i espectacles musicals.

Un any més, des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de L’Olleria, junt a la col·laboració de la Junta Central de Moros i Cristians de L’Olleria, s’ha confeccionat una programació plena d’actes per celebrar el Mig Any Fester 2023 per a tots els públics. Però esta edició no és una programació qualsevol, sinó que s’ha estés al llarg de tres setmanes en tres caps de setmana diferents a causa del gran contingut cultural i fester que hi ha en ella. 

L’agenda del Mig Any obrirà la seua primera setmana el pròxim dissabte, 18 de febrer, amb el tradicional dinar de Germanor als baixos del Mercat i el concurs infantil de caps d’esquadra, organitzat per les capitanies locals Grisons i Xirigotes de la Junta Central de Moros i Cristians de L’Olleria. Des de les 19 fins a les 23 hores, la macrodiscomòbil Philantropic Festival ambientarà la jornada amb l’espectacle en directe a la Plaça del Mercat amb animació, regals, llançaflames, globus, confeti i sorpreses.

El divendres, 24 de febrer, se celebraran els tradicionals jocs entre filaes com són el dominó, el parxís i els dards, entre altres, a partir de les 22:30 hores als baixos del Mercat. 

El dissabte, 25 de febrer, començarà amb el campionat de pàdel entre filaes a les 9 hores a les pistes del Poliesportiu Municipal. I de vesprada, el Concurs de música festera Francesc Cerdà omplirà el Teatre Goya on ja no queden entrades per a descobrir els guanyadors de l’edició 2023 en la modalitat de Pasdoble en una vesprada on predominarà la música tradicional i arrelada a L’Olleria. El concert comptarà amb l’actuació de la Societat Escola Musical Santa Cecília de L’Olleria.

El segon cap de setmana finalitzarà amb l’entrega de premis als col·legis municipals pel concurs escolar Mig Any Fester a les 17:30 hores, seguit de l’espectacle de circ “Máximo Óptimo” el diumenge 26. A més, les obres premiades s’exposaran al vestíbul del Teatre Goya del 2 al 6 de març per a tots els públics.

https://t.me/noticieslavall