La Unió Musical d’Albaida l’Aranya ha presentat els actes programats per celebrar el seu centenari durant tot l’any 2023, juntament amb els logos del centenari i dels 25 anys de la Banda Jove. També s’ha presentat la nova pàgina web de l’Aranya (www.umaranya.com), on ja estan publicades les bases del V Concurs de Composició el Sr. Fernando Tormo Ibañez

En un acte carregat de “sentiment aranya” amb la presència dels quatre membres més veterans de la Societat (Enrique Renú, Miguel Tormo, Juan Querol i Aurelio Tormo), acompanyats pels membres de la Junta Directiva, de la Comissió del Centenari i amb la presència de músics, socis i públic en general s’ha donat la sortida a una programació per a tot l’any.

Els dos actes previstos per als dos mesos següents són el dia 5 de març, amb una taula rodona sobre la Dona i la Música i l’1 d’abril amb una trobada de bandes joves que faran una cercavila des de la plaça a la Glorieta on acabaran amb un concert.

https://t.me/noticieslavall