Un grup de 20 joves d’Ontinyent han participat en l’enregistrament d’una cançó i videoclip que fomenta la igualtat, dins del taller de rap i audiovisuals que han posat en marxa les regidories d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent. El tema serà interpretat en directe pel grup de joves en una actuació que tindrà lloc el 10 de març dins de la programació prevista per la regidoria dIgualtat per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Tant la regidora d’Igualtat, Natalia Enguix, com el de Joventut, Jordi Vallés, agraïen la bona acollida a una iniciativa en què “ha estat un plaer veure els joves involucrar-se en la lluita per la igualtat, però amb la possibilitat de fer-ho a la seva manera i aportant la seva personalitat. Està sent un èxit i segur que l’actuació en directe serà un moment ple de diversió i d’emocions”.

El taller ha estat impartit pel raper Adrián González “Barbé”, que en col·laboració amb els tècnics municipals d’Igualtat i Joventut, a alumnat de diversos centres on prèviament s’havia presentat l’activitat.

L’exhibició de rap durant la qual s’interpretarà la cançó serà el divendres 10 de març a les 22.00 hores.

https://t.me/noticieslavall