La construcció de noves infraestructures i la remodelació o actuació sobre altres ja existents són dues de les principals línies d’inversió dels consistoris i governs municipals. Són, en poques paraules, el seu full de ruta sobre el futur del municipi i allò que arriba, de manera més visible, del seu pas per la gestió municipal.

En aquesta línia, el municipi d’Alfarrasí ha realitzat una important tasca d’inversió en infraestructures, durant l’últim any, amb l’execució de més d’un milió d’euros; una xifra gens menyspreable tenint en compte que la seva població és de 1.200 habitants. A més de l’esforç de les arques municipals, estipulat en el pressupost municipal, aquesta important acció ha estat possible per les subvencions sol·licitades i concedides per part d’altres administracions com la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el Govern d’Espanya.

Tots els projectes empresos han perseguit l’objectiu d’“assegurar que la gestió de les inversions arribi i afecti cada un dels habitants d’Alfarrasí sense cap discriminació”, ha reconegut el seu primer regidor, Fede Vidal. I, d’aquesta manera, continuaran treballant amb l’objectiu, ara, d’aconseguir finançament dels fons europeus per a la millora de les zones verdes del municipi de la Vall d’Albaida i del patrimoni de la zona de l’Ermita del Crist de l’ Agonia.

https://t.me/noticieslavall