L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha editat el seu nové Calendari Ambiental amb la participació d’un total de 54 escoles de 44 municipis pertanyents a 13 comarques valencianes. D’aquestes, un centre per comarca ha sigut seleccionat per a la realització d’un taller ambiental.

la Vall d’Albaidal’escola premiada ha sigut el CRA Castell de la Carbonera d’Otos, on es realitzarà un taller ambiental que consistirà en dissenyar i pintar un mural col·laboratiu in situ i calcular la petjada, reduir-la i compensar-la. Tot açò, degut a que l’objectiu és donar importància a l’alumnat com a motor del canvi.

Amb lemes com ‘Sé conscient i fes un ús eficient‘, 3.297 alumnes han participat en el disseny del calendari, que ja està editat i també disponible en la web ‘Repensar el futur‘.

A les altres comarques els centres premiats han sigut: el CRA Rincón de Ademuz d’Ademuz; el CEIP Navarro Darás de Carcaixent; el CRA La Pineda de Alcublas; el CEIP Lluís Vives de Puçol; el CEIP Isidro Girant d’Ayora; el CEIP Magraner de Tavernes de la Valldigna; el CEIP Vicente Blasco Ibáñez de Montesa; el CEIP Vicent Ricart Bonillo de Benetússer; el CEIP San José Calasanz de Navarrés; el CEIP La Pau de Casinos; el CEIP El Deixant de Sinarcas i el CEIP Vicente Aleixandre de Siete Aguas.

El taller ambiental consistirà a dissenyar i pintar un mural col·laboratiu in situ i calcular la petjada, reduir-la i compensar-la, ja que l’objectiu és donar protagonisme al propi alumnat com a motor del canvi.

https://t.me/noticieslavall