L’edició d’Ontinyent Medieval 2023 comptarà amb prop de 40 activitats al centre històric entre els dies 24 i 26 de febrer, coincidint amb el Mig Any. Així ho explicaven dijous l’alcalde d’Ontinyent, Jordi Rodríguez, la regidora de Festes, Àngels Muñoz, i el president de la Societat de Festers, Vicente Pla.

El primer edil destacava “la total consolidació d’Ontinyent Medieval, una activitat que sembla que hàgim realitzat des de sempre al febrer però que cal recordar que té el seu precedent al mercat medieval que l’Ajuntament feia durant la Setmana Gran a l’agost. Decidim fer-ho confluir amb el Mig Any i donar-li un nou impuls amb moltes més activitats. Ara, amb la feina conjunta de l’Ajuntament i la Societat de Festers, la ciutat tornarà a ser aquests dies un pol d’atracció que convidem a gaudir la ciutadania de les localitats veïnes”, manifestava.

https://t.me/noticieslavall