El centre de recerca i innovació AITEX reprèn, després de tres anys d’aturada, les activitats i jornades per promocionar el foment dels sectors tèxtil i cosmètic entre els estudiants de centres escolars de tota la Comunitat Valenciana. El centre tecnològic aposta per la millora de la visibilitat del sector tèxtil i cosmètic entre estudiants mitjançant les accions de dinamització del territori d’AITEX.

Visites escolars

AITEX reobre les portes per donar a conèixer les seves instal·lacions als centres educatius de tota la Comunitat Valenciana. Aquesta acció té un doble objectiu; per una banda, transmetre a tots els estudiants experiències cientificotècniques en matèria de tèxtil i cosmètica i, per altra banda, donar a conèixer les diferents sortides laborals que poden tenir els joves en aquests sectors.

S’espera que més de 1.000 alumnes passin per les instal·lacions del centre. El 2019, la darrera vegada que es van realitzar, van participar 1.468 alumnes i, el 2018, uns 1.150 en total. Les visites començaran la setmana del 13 de febrer i assistiran alumnes d’ESO, batxillerat, cicles formatius i de grau de centres educatius de tot arreu de la Comunitat Valenciana.

Els alumnes, en grups de 25 integrants, faran una visita pels laboratoris i plantes experimentals per observar els diferents assaigs que es realitzen a AITEX. Mitjançant un calendari en línia, els responsables de cada centre podran reservar la visita amb la possibilitat d’escollir entre dos torns, diversos dies a la setmana.

https://t.me/noticieslavall