Benigànim va celebrar el primer acte oficial de les festes patronals que se celebren a l’agost amb l’elecció de la Reina que va tenir com a escenari l’auditori municipal Paco Salvador. Una elecció que, seguint la tradició, es va triar per vot amb la participació dels 30 festers i festeres del Crist encarregats d’organitzar les festes d’aquest any.

L’escollida per majoria va ser, María Elena Herrero Stefan, de 18 anys i estudiant d’Odontologia a la Universitat CEU Cardenal Herrera, ella serà la que representarà Benigànim les properes festes juntament amb Adrian Ribes Descals, president de la Comissió.

Després de l’acte d’elecció de la Reina de festes es va procedir al sorteig de les parelles de festers i festeres, a una urna es van dipositar els sobres amb els noms dels nois, i en una altra urna el de les noies. Es van sortejar un total de 14 parelles que juntament amb la recentment triada Reina i el president formen la Comissió de festes Patronals del 2023.

Adrian va agrair als festers el suport i la confiança que havien dipositat en la seva persona per exercir el càrrec, així com en els pares i mares pel suport incondicional que en reben.
Cal recordar que els festers de Crist són els encarregats cada any d’organitzar les Festes Patronals de Benigànim, formada pels joves de la localitat que ho desitgen quan compleixen 19 anys, aquest any la comissió està formada per un total de 30.

https://t.me/noticieslavall