Les precipitacions registrades en les últimes vint-i-quatre hores en algunes zones de la Comunitat Valenciana han deixat acumulats de 56,8 litres per metre quadrat a Pinet (La Vall d’Albaida) o de 54,32 l/m2 al municipi alacantí de Murla.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que aquest dijous ha clarejat amb el cel amb molts núvols i precipitacions al litoral sud de València i nord d’Alacant, més disperses per la resta d’aquestes províncies.

Segons dades del Sistema Automàtic d’Informació Hidrològica (SAIH) de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, també hi ha hagut acumulats en 24 hores de 43,4 litres per metre quadrat a la Vall de Laguart (Alacant); 41,4 l/m2 a Agres (Alacant); o 40,6 l/m2 a Alzira.

Així mateix, hi ha hagut acumulats de 40,6 litres per metre en 24 hores a Adsúbia; 32,2 l/m2 a Cárcer (València); 32,2 l/m2 a Antella (València); o de 31,6 l/m2 a Guadalest (València).

https://t.me/noticieslavall