A partir d’aquest mes de febrer l’Ajuntament de Montaverner assumirà el cost de l’escolarització dels nens i nenes de l’escoleta municipal tunets i tunets en el seu horari de 9 a 13 hores, així com el servei d’escola matinera.

Tot i el bo de la conselleria, fins ara les famílies estaven pagant aproximadament 60 euros mensuals per portar els seus fills i filles en horari de 9 a 13 hi 20 euros si utilitzaven el servei matiner.

Amb aquesta iniciativa, la Regidoria d’Educació encapçalada per Inés Tudela vol apostar per una educació gratuïta des dels 0 anys. A partir d’ara les famílies s’estalviaran prop de 80 euros al mes que costejarà l’Ajuntament de Montaverner i tan sols pagaran si volen utilitzar el servei de menjador o l’escoleta a la tarda.

Extraescolars gratuïtes

https://t.me/noticieslavall