Ontinyent Negre ja té cartell. Es tracta d’una obra dissenyada per Mara Saturio Cordero, tècnic superior en Arts Gràfiques i Disseny, especialitat en Il·lustració. Al llarg dels seus set anys d’experiència, ha treballat com a dissenyadora i il·lustradora, tant per a particulars com per a empreses. Entre els seus darrers treballs, destaquen el cartell de cinema i il·lustracions per al curt “Efecto Zeno”, per al Festival de Cinema de Gijón 2020; el logotip i disseny dels cartells dels fòrums de la Diputació de València (octubre 2020-març 2021), disseny i il·lustracions per a jocs de taula Projecte STEM, així com el disseny del logotip dels premis “Fem que els dones compten” de Fademur PV, a l’octubre 2021.

Actualment, estudia un postgrau com a “full stack developer”, a ESAT, i treballa com a dissenyadora gràfica a l’empresa Diseñarte.

El cartell dóna protagonisme a la tipografia vermella sobre el negre.

https://t.me/noticieslavall