La regidoria d´Igualtat d´Agullent ha convocat la XXI edició del premi literari per la Igualtat, que enguany inclou novetats. El termini de lliurament dels relats és obert fins al dia 10 de març. Les obres han de tindre una extensió màxima de 3 pàgines a una cara.
El premi es convoca en tres categories: juvenil (de 12 a 17 anys), adulta (a partir de 18 anys) i local (a partir de 12 anys). A més, els premis han augmentat la dotació fins als 250 euros.
L’edil d’Igualtat, Elena Soler, explica que “el tema és lliure, però ha d’abordar directament o de manera transversal igualtat de gènere, la conciliació, coresponsabilitat, perspectiva de gènere, els estereotips i la seva superació, o la visibilització històrica de la dona “. A més, afegeix, el jurat també valorarà la qualitat literària, la coherència textual i l’adequació dels temes proposats”.
El 31 de març està prevista una gala per lliurar els premis. Serà a l’Auditori Josep Mª Bru i comptarà amb l’actuació de l’artista Kela.

t.me/noticieslavall