Un total de 67 empreses valencianes, acompanyades per l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana, ATEVAL, participen des de demà a la fira Heimtextil de Frankfurt. La principal fira comercial de tèxtil llar i contract torna a la normalitat i obre les portes en les dates tradicionals, del 10 al 13 de gener, després de la suspensió del certamen i canvis en el calendari motivats els últims anys per la pandèmia.

La Fira de Frankfurt, que inaugura el calendari firal tèxtil, és la principal cita mundial per a les empreses i professionals del sector Tèxtil-Llar i constitueix una excel·lent plataforma per pesentar al mercat internacional les novetats i tendències que marcaran la moda de tèxtil llar durant el 2023. Aquest any, el certamen obre les portes sota el lema “WOW Your Senses” i suposarà el punt de trobada per a més de 2.300 expositors de 50 països, entre ells els principals actors, fabricants i firmes internacionals.

Cal destacar que Espanya és un dels països europeus amb més presència d’expositors al costat de l’amfitriona Alemanya i Itàlia. Concretament en aquesta edició el sector tèxtil nacional estarà present a 102 expositors, dels quals 67 seran d’empreses de la Comunitat Valenciana. La seva gran participació és una prova més de l’aposta del sector per la internacionalització.

https://t.me/noticieslavall