L’associació Memorial Democràtic Vall d’Albaida ha coordinat l’exposició “Escenaris de la Guerra Civil”, del fotògraf Juan José Todolí, que visitarà el centre cultural Caixa Ontinyent. Des de l’entitat apunten que el seu objectiu és “estimular les manifestacions artístiques que facilitin la recuperació, el manteniment i la transmissió de la memòria democràtica. És una iniciativa que ens ajuda a identificar aquells espais de la memòria que formen part del nostre entorn. d’un projecte fotogràfic que dóna pistes i imatges que va suposar la Guerra Civil”.

Es podrà visitar del 12 al 29 de gener. S’inaugurarà aquest dijous 12 de gener a les 19:30, al Centre Cultural Caja Ontinyent.

Les visites es poden fer de dilluns a divendres de 18.00 a 21.00 hores, i dissabtes i diumenges de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 hores.

https://t.me/noticieslavall