El nou any arrenca amb una sensació de malestar a la indústria tèxtil espanyola després de conèixer-se les condicions de l’Annex a què fa referència l’article 59 del Reial decret llei 20/2022, de 27 de desembre i en què queda exclòs, «de manera incomprensible, el sector dels acabats tèxtils, quan ja van ser reconeguts com a gas intensius a l’anterior decret 11/2022, de data 22 de juny de 2022, que va poder en aquell moment acollir-se a les ajudes contemplades a l’article 20 del mateix decret» , denuncien des del Consell Intertextil Espanyol (CIE), el director del qual és el president de ATEVAL (Associació d’Empresaris Tèxtils de la Vall d’Albaida), Pepe Serna.

En aquest sentit, destaquen que «el sector dels acabats és imprescindible i necessari com a anella de la producció de tota la cadena de valor tèxtil, per tant, l’afectació que es deriva de la present situació repercutiria en tota la indústria, per això que estaria en joc la continuïtat i el futur industrial tèxtil”.

https://loclar.es/es/empresas/malestar-en-el-textil-al-no-ser-incluido-en-las-ayudas-a-los-sectores-gas-intensivos/

https://t.me/noticieslavall