El procés ‘Ontinyent Participa’ 2023, engegat per l’Ajuntament d’Ontinyent, ja té les seves 10 propostes finalistes perquè els ontinyentins puguin triar les actuacions municipals a executar a la ciutat el proper any.

Després de la primera fase de recollida de propostes, en què es van rebre 201 idees, va tenir lloc una filtració tècnica que va determinar que eren més de 40 les que complien els requisits per passar a la fase de votació pels consells sectorials.

Medi ambient, joventut i patrimoni centren les 10 propostes finalistes. En concret, plantegen: més jocs infantils als parcs, l’adequació de l’aparcament del Trinquet de Gomis; la substitució dels llums del carrer per LEDS de baix consum; una programació jove que inclogui discomòbils; la recuperació i posada en valor del camí de la Font de la Puríssima; proteccions en elements estructurals, aïllaments acústics i d’impacte al pavelló Europa; obres de reparació i millora a l’ermita de Sant Esteve; la dotació d‟un equip de digitalització per al‟arxiu municipal d‟Ontinyent; la realització de millores al barri de Sant Rafael que incloguin un canvi de llum al parc de Sant Rafael, la instal·lació d’una tirolina al parc i gronxadors per a nens amb diversitat funcional; i l’ampliació de les taules de pícnic als parcs.

https://loclar.es/es/ontinyent/ontinyent-participa-2023-ya-tiene-sus-10-propuestas-finalistas/