Aielo de Malferit acomiadar脿 l鈥檃ny de la Capitalitat Cultural aquest diumenge amb espectacles musicals i focs d鈥檃rtifici en l鈥橝vinguda Sant铆ssim Crist i el Passeig de l鈥橢ixample.

La jornada arrancar脿 cap a les 18:30 amb Perculights, un espectacle itinerant de moviment, llums i percussi贸, que recorrer脿 l鈥橝vinguda Sant铆ssim Crist fins arribar al Passeig de l鈥橢ixample, de la m脿 de Brincadeira.

Tot seguit, al Passeig de l鈥橢ixample ens esperar脿 la m煤sica en directe de Toni Molt贸, qui junt amb els m煤sics de renom; Carles Carbonell, Jose Antonio Pastor i l鈥檃ieloner Sergi Alberola ens delectaran amb 鈥淩emember This鈥, un recorregut musical ecl猫ctic pels 猫xits pop-rock de tots els temps.

Per finalitzar la vesprada i tancar en el que la cultura has estat present dia rere dia entre les ve茂nes i ve茂ns del poble, la Pirotecnia Valenciana i ARMIDAM ens faran gaudir amb un espectacular Castell de Focs Artificials.

Amb aquesta activitat Aielo de Malferit posar脿 punt i final a la Capital Cultural i es preparar脿 per endinsar-se en un 2023 essent novament el centre d鈥檃tracci贸 amb la declaraci贸 d鈥橝ny Nino Bravo.

https://www.facebook.com/ajuntamentaielodemalferit/posts/pfbid09xaZzjSFPwS3nzAbK43pkuKAt2cknh5x4znNHFDzayk9hRi2TqQhQHXn7LxZVMJZl