Aielo de Malferit acomiadarà l’any de la Capitalitat Cultural aquest diumenge amb espectacles musicals i focs d’artifici en l’Avinguda Santíssim Crist i el Passeig de l’Eixample.

La jornada arrancarà cap a les 18:30 amb Perculights, un espectacle itinerant de moviment, llums i percussió, que recorrerà l’Avinguda Santíssim Crist fins arribar al Passeig de l’Eixample, de la mà de Brincadeira.

Tot seguit, al Passeig de l’Eixample ens esperarà la música en directe de Toni Moltó, qui junt amb els músics de renom; Carles Carbonell, Jose Antonio Pastor i l’aieloner Sergi Alberola ens delectaran amb “Remember This”, un recorregut musical eclèctic pels èxits pop-rock de tots els temps.

Per finalitzar la vesprada i tancar en el que la cultura has estat present dia rere dia entre les veïnes i veïns del poble, la Pirotecnia Valenciana i ARMIDAM ens faran gaudir amb un espectacular Castell de Focs Artificials.

Amb aquesta activitat Aielo de Malferit posarà punt i final a la Capital Cultural i es prepararà per endinsar-se en un 2023 essent novament el centre d’atracció amb la declaració d’Any Nino Bravo.

https://www.facebook.com/ajuntamentaielodemalferit/posts/pfbid09xaZzjSFPwS3nzAbK43pkuKAt2cknh5x4znNHFDzayk9hRi2TqQhQHXn7LxZVMJZl