El 17 de desembre, Bocairent serà l’epicentre de la festa de Moros i Cristians de la mà del 7é encontre d’ambaixades, organitzat per la UNDEF, l’Associació de Festes en honor a Sant Blai i l’Ajuntament de la localitat. La programació arrancarà a les 9.00 h amb la recepció dels municipis participants, que tot seguit esmorzaran. A les 10.30 h està previst l’inici de les representacions, que tindran lloc a la plaça de l’Ajuntament. Allí mateix es presentarà a les 13.00 h el cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians de Bocairent 2023, obra de Xavi Puertes Puerto. Finalment, un passacarrer conduirà els participants fins al dinar de germanor.

En aquest encontre estaran presents les ambaixades de quatre localitats, que intervindran en l’ordre següent: Aielo de Malferit, l’Olleria, Caudete i Bocairent. Per a aquest últim municipi, l’encontre suposarà a més dues estrenes: la del castell que acollirà les representacions, que va ser inaugurat l’any passat però que no es va poder usar per la suspensió de les festes a causa de la situació sanitària, i la de la nova ambaixadora mora, que per primera volta en la història del poble serà una dona, Imma Puerto.

https://comarcalcv.com/bocairent-acollira-dissabte-el-7e-encontre-dambaixades-de-moros-i-cristians/