Dissabte passat, 10 de desembre, Bocairent va formalitzar l’inici del Nadal amb l’encesa de l’enllumenat. L’acte va reunir una gran presència de públic a la plaça de l’Ajuntament. A més, aquest any va estar la novetat del mercat de Nadal, amb productes alimentaris i decoratius vinculats a aquestes dates.
Diumenge va ser el torn de la visita dels emissaris reials, per recollir les cartes dels nens i nenes adreçades a Ses Majestats d’Orient. El temps va obligar a traslladar la recepció a les instal·lacions del mercat municipal, però això no va impedir la presència multitudinària de famílies. En aquest sentit, fonts de la Comissió de la Festivitat dels Reis Mags, entitat organitzadora, assenyalen que s’hi han fet arribar més de 600 cartes.
Aquestes cites del cap de setmana marquen el començament d’una extensa agenda amb propostes lúdiques, culturals, esportives i comercials. Així, el cap de setmana vinent serà el torn del concert de l’Agrupació Coral de Bocairent (dissabte 17) i la setmana següent actuaran tant el Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub com novament la banda jove de l’AUM de Bocairent (dissabte 24) ). Tot seguit, s’organitzaran el torneig esportiu nadalenc (del 26 al 29 de desembre), les activitats de Cap d’any (L’Home dels NAssos i les Campanades) i la cavalcada de Reis.

https://loclar.es/es/vall-dalbaida/pistoletazo-de-salida-a-la-navidad-en-bocairent/