L’Ajuntament d’Ontinyent obri una ludoteca municipal per afavorir la conciliació familiar i laboral i fomentar la socialització dels menuts i adolescents d’entre 3 i 12 anys. Un nou recurs que s’engloba dintre de les accions que l’Ajuntament d’Ontinyent està duent a terme gràcies al programa Corresponsables del Ministeri d’Igualtat i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Així, l’espai situat al Parc Mestre Ferrero n. 12 era visitat per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez junt a la regidora de Govern Obert i Igualtat, Natàlia Enguix; el regidor d’Educació, Óscar Borrell i la regidora d’Infància i Adolescència, Katty Ushiña. Els responsables municipals han aprofitat la visita a les noves instal·lacions per saludar a les persones usuàries del programa Espais Familiars.

Per participar, la ciutadania podrà accedir al web de l’Ajuntament d’Ontinyent (www.ontinyent.es) inscriure’s abonant 10€ i que tindrà validesa per a 10 sessions de duració d’una hora i mitja, o 20 euros per a 20 sessions d’una hora i mitja. Una vegada estiga realitzat el pagament, la persona usuària podrà inscriure’s i posteriorment, reservar durant tot el mes de desembre per als diferents dies de Ludoteca que vulga utilitzar fins el proper 31 de gener de 2023.

https://comarcalcv.com/ontinyent-obri-una-ludoteca-municipal-per-afavorir-la-conciliacio-familiar-i-laboral/