Una nova edició, aquesta vegada en la modalitat de Pasodoble, on també hi col·laboren la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de l’Olleria i la Societat Musical Santa Cecília de l’Olleria.

Com cada any, cada participant podrà presentar quantes obres desig, sempre que compleixin els requisits de ser lautor o autoria original de lobra, que sigui inèdita, que no shagi interpretat anteriorment i que no superi els 6 minuts de durada.

pub

Per poder presentar-se al concurs, els participants hauran de, abans del dilluns 9 de gener de 2023, fer una instància al Registre de l’Ajuntament de l’Olleria, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i fer l’enviament del sobre amb la documentació que marca les bases del concurs, disponibles als bans de l’aplicació mòbil gratuïta “L’Olleria Info”. Per a més informació, cal posar-se en contacte a través del 96 220 08 66 i el correu electrònic cij@lolleria.org.

D’altra banda, els premis que ofereix el 19è Concurs de Música Fiestera “Francesc Cerdà” 2023 són un primer de 2.000 euros, un segon de 1.000, un premi del públic de 500 euros i un accèssit de 250 euros per als finalistes no premiats. Les obres finalistes seran interpretades per la Banda de la Societat Escola Musical Santa Cecília, al concert que tindrà lloc al Teatre Goya de L’Olleria el primer trimestre del 2023.

https://www.elperiodic.com/pvalencia/ayuntamiento-lolleria-convoca-concurso-musica-festera-francesc-cerda-2023_868268

https://www.musicafestera.com/categories/concursos-i-certamens