La Diputació de València incorpora tres nous ajuntaments (Bufali, Bellús i Benisuera) de la Vall d’Albaida i un (La Granja de la Costera) de la Costera a la seva Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, que ja compta amb 163 localitats de la província adherides. En concret, formen part de la xarxa un total de 26 municipis de la Vall i nou de la Costera. Aquests consistoris podran sol·licitar les subvencions per a projectes i campanyes de sensibilització i prevenció de la violència masclista que ofereix làrea dIgualtat de la Diputació, que el 2023 superen el mig milió deuros.

La responsable d’Igualtat, Eli García, ha presidit aquest dimecres l’assemblea general de la xarxa celebrada a l’IVAF, que ha aprovat l’adhesió dels nous membres, prop d’una vintena que eleven al 62% el percentatge de municipis de la província treballa conjuntament contra la violència masclista.

https://loclar.es/es/valencia/bufali-bellus-y-benisuera-se-unen-a-la-red-contra-la-violencia-de-genero/