Les persones consumidores hauran de introduir les seues dades personals i les de la compra en la plataforma web de la campanya www.nadalontinyent.com per poder entrar al sorteig. No hi ha límit de participació i es podran introduir tots els tiquets que es desitge. Podran participar en el sorteig totes aquelles persones majors d’edat a la data de la compra que realitzen una despesa en qualsevol dels establiments adherits per import igual o superior a 20 euros en comerços o serveis, o 10 euros en forns, pastisseries, quioscs, hostaleria i restauració fins al 5 de gener.

La setmana després de Reis se celebrarà un sorteig dels xecs-regal entre tots els tickets participants, i les compres o consumicions amb la targeta regal es podran fer fins el 28 de febrer de 2023. Tant Pablo Úbeda com els i les representants de les associacions de comerç locals animaven a la ciutadania a realitzar compres als establiments adherits.

https://comarcalcv.com/ontinyent-reforca-la-seua-campanya-de-promocio-comercial-en-nadal-augmentant-a-9-000-euros-els-premis-en-targetes-regal/