L’Ajuntament de Bocairent s’adherí aquest any a la proposta Cultura Resident del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, durant els mesos d’octubre i novembre, Paula Serrano Llorca i María Esteve Trull han viscut al municipi i han desenvolupat els seus projectes creatius: “Hi ha una manera” i “La petjada del paisatge”, respectivament.
Aquests es van donar a conèixer al públic el passat dia 1 a la tarda, a través d’una sessió oberta i guiada per les artistes mateixes: en el cas de Paula Serrano Llorca, la presentació es va dur a terme a les instal·lacions del mercat municipal, mentre que María Esteve Trull va mostrar la seva proposta artística al Museu Municipal Antonio Ferri.
La jornada també va servir com a punt de trobada de tots els participants a la convocatòria 2022 del programa de residències del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. En concret, es tractava de quinze projectes que s’han desenvolupat a Bocairent i als centres següents: Planta Alta – parlarenarte (Madrid), Museu de Belles Arts de Castelló, Centre Cultural Les Cigarreres d’Alacant, Centre Cultural d’Espanya a Santiago de Xile , Meet Factory (Praga) i Centre del Carme Cultura Contemporània a València.

https://loclar.es/es/vall-dalbaida/las-residencias-artisticas-de-bocairent-concluyen-con-la-presentacion-de-los-proyectos/