Representantes del pleno municipal de Albaida tras aprobar el plan para el Palau.

El ple d’Albaida ha aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques el Pla de Línies Estratègiques i Usos Culturals del Palau, el PLEUC, un informe de gestió cultural per ordenar i fixar l’estratègia que permeti l’obertura del Palau del Milà i Aragó com a centre cultural viu i actiu. Una planificació estratègica que parteix de la realitat existent on ja es troben iniciatives molt potents i posicionades com pel Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA), i el més recent Museu Internacional del Toc Manual de Campans, MitMac, i el compromís de govern de crear també l’Espai expositiu dels Moros i Cristians d’Albaida conegut com a Espai de la Festa, que ben aviat serà també una realitat, segons han assegurat des de l’ajuntament.

https://www.levante-emv.com/costera/2022/12/05/albaida-marca-camino-convertir-palau-79583006.html#:~:text=El%20pleno%20de%20Albaida%20ha,centro%20cultural%20vivo%20y%20activo.