Aquest pròxim 21 de Juny visitarem Bocairent❗️❗️ amb una nova ruta eròtica, 🍎

Vine a pecar a la Vall d’Albaida de la manera més eròtica.Comencem la nostra aventura a la majestuosa Plaça de l’Ajuntament de Bocairent, un punt de trobada perfecte per iniciar aquest viatge ple de seducció i delit. Ens dirigirem a la màgica Ermita de Déu dels Desemparats. El nostre camí continuarà cap al encantador Portal Mare de Déu d’Agost, una entrada històrica que simbolitza la unió de l’art i l’erotisme. Arribarem finalment a la pintoresca Plaça de Sant Vicent, on tindrà lloc el punt culminant de la nostra ruta: un tast exquisit de xocolate. Cada mossegada serà un viatge sensorial, despertant passions i plaer. Vine i deixa’t portar per una experiència única que estimularà tots els teus sentits. Amb “Xocolata i Passió

I tu? A què esperes?

Apassiona’t a la Vall d’Albaida. ♥

Detalls de l’esdeveniment:

⏰ 19:00-20:30⏰

📍Ajuntament de Bocairent📍

📅Dvendres 21 de Juny 📅

inscriu-te en el formulari en linea. https://docs.google.com/…/1FAIpQLScoJ3jXIVPZwm…/viewform

*Més notícies.