La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Montaverner ha organitzat aquest diumenge, 23 de juny, la I Fira de Salut Intergeneracional de Montaverner, amb l’objectiu de reconèixer les entitats que treballen per la salut.

L’acte tindrà lloc a l’espai polivalent ‘La Granaïna’, a partir de les 9.00 hores i fins a les 14.00 hores. S’hi instal·laran llocs informatius on s’exposaran accions, però també hi haurà tallers per a la promoció de la salut i la participació. La fira obrirà a les 9.00 hores. A les 9.30 hores hi haurà un taller de gimnàstica de manteniment ia les 10.00, Zumba Kids. A les 10.30 hores tindrà lloc un taller de RCP per a nens ia les 12.30 hores, continuaran les activitats amb un taller de risoteràpia. A més a més, es comptarà amb una zona d’estand de diferents associacions i entitats.

*Més notícies