Com cada setmana després de Pasqua, Terrateig celebra les seues tradicionals Festes Patronals amb una intensa programació. Unes festes que seran amb festers per segon any consecutiu, després de 5 anys sense tindre.

Tot i que divendres ja hi haurà actes, el primer dia gran serà aquest dissabte 6 d’abril amb la Festivitat de La Puríssima. Serà el dia de les “fadrines“, les quals enguany són 7. D’altra banda, la festa continuarà diumenge amb la Festivitat del Crist dels Prodigis. Així, els festers protagonistes i organitzadors seran els components de l’Associació Cultural Dimonis Correcagarneres.

Finalment, a l’últim dia gran, dilluns 8 d’abril, es celebrarà la Festivitat a Sant Vicent Ferrer amb 11 “fadrins” que protagonitzaran la festa durant aquest dia tan emblemàtic. Així, actes com la despertà, la cercavila, la processó, el castell de focs d’artifici o la baixada a l’ermita englobaran les Festes Patronals de Terrateig 2024, les quals el municipi afronta amb molta il·lusió i goig.

-Més informació: https://aralavall.com/terrateig-celebra-les-festes-patronals-amb-festers-per-segon-any-consecutiu/