Com cada mes d’abril, Agullent celebra les Festes de Moros i Cristians. La música i la festa tornaran a envair els carrers de la localitat per viure uns dies molt intensos amb una programació que hui els portem a Ara La Vall.

L’any passat es van recuperar els actes d’arcabusseria i ja es van celebrar amb completa normalitat, el qual es repetirà enguany. Tot començarà aquest divendres 5 d’abril amb la Nit de l’olla, tot i que els actes oficials no tindran lloc fins dissabte. L’Entrada de Bandes de Música donarà el tret d’eixida als actes més emotius.

Però, el dia gran serà diumenge amb la Diana de Gala i l’Entrada dels exèrcits Moro i Cristià a les 17:30 h. Dilluns serà altre dia molt especial dedicat al patró Sant Vicent Ferrer, amb actes com el Combregar d’Impedits, la Pujada a l’Ermita o la Processó. Finalment, les Ambaixades posaran el punt final dels actes oficials i de les Festes de Moros i Cristians d’Agullent 2024.

-Més informació: https://aralavall.com/arriben-els-dies-grans-de-les-festes-de-moros-i-cristians-dagullent/