El 3 d’agost de 2024 es compleixen 80 anys del naixement de Nino Bravo. Per això, Correus llançarà a finals de gener l’esperat segell postal del cantant d’Aielo de Malferit, que comptarà amb una tirada de 10 milions d’exemplars, i que podeu veure a la imatge principal de la notícia.

A més a més, també es posarà a la venda un sobre especial i un ‘mata-segells’ dedicat a Nino Bravo. Un homenatge que va ser iniciativa de les filles i el biògraf del cantant, Darío Ledesma, i que va comptar amb el suport dels Ajuntaments d’Aielo de Malferit i Villarrubio, a més de l’Agrupació Filatèlica de Calp.

Al web oficial de Nino Bravo, Correus ha explicat diverses coses sobre el segell: “En la simbiosi que pot produir-se entre la música i la filatèlia, s’emet un nou segell que pretén capturar l’essència del llegendari cantant espanyol Nino Bravo. Este tribut únic, que té com a motiu principal un disc i la signatura distintiva de l’artista, ens convida a submergir-nos en la rica història musical que va deixar com a llegat. Es complixen 50 anys del fatídic accident que va esbiaixar la vida d’aquell jove que cantava a l’amor i al desamor. La filatèlia, l’art de col·leccionar i estudiar segells, ha demostrat ser una finestra única a la cultura, la història i també, al patrimoni musical. L’emissió de segells dedicats a figures musicals emblemàtiques, com este homenatge a Nino Bravo, destaca la importància d’esta manera d’expressió artística en la preservació i difusió del llegat musical”.

-Font https://aralavall.com/aixi-sera-el-segell-postal-de-nino-bravo-pel-80-aniversari-del-seu-naixement/