A partir d’aquest dijous es projectaran els documentals de la secció no competitiva en una edició de la Mostra de Cinema Documental de Montaverner històrica quant a xifres d’espectadors, amb una mitjana de públic, segons l’organització, de 100 espectadors a cadascuna de les sessions a concurs.

Els treballs que es podran veure des d’aquest dijous i fins dissabte han estat elegits per l’organització “atenent els criteris d’actualitat, qualitat i, sobretot, d’interès per al públic”, segons declaracions dels responsables de la mostra.

La secció no competitiva arrenca amb la cinta que commemora el 50è aniversari de la publicació del disc de Mike Oldfield ‘Tubular Bells’. El documental, dirigit per Matt Hargreaves i narrat per Bill Nighy, apropa el concert de celebració del 50è aniversari d’un àlbum que, mig segle després, ha esdevingut l’àlbum instrumental més venut de la història.

https://t.me/noticieslavall