La presentació del llibre ‘El foc i la cendra. Dones creadores i tràgiques” d’Antonio Gómez, obrirà dimecres que ve 22 de novembre la programació del 25-N, dia internacional de l’eliminació de la violència contra la dona.

Una programació que també comptarà amb activitats per a alumnat i joves de diferents edats, un concert i una jornada central amb lectura d’un manifest i una manifestació. La regidora d’Igualtat, Paula Soler, destacava l’interès d’arribar a diferents tipus de persones però també de donar una atenció específica amb activitats per a nenes, nens i adolescents, que són el futur d’una societat que està evolucionant i que cal construir entre totes i tots”.

L’activitat que obrirà la programació serà aquest dimecres a les 19.30 hores al Museu del Tèxtil amb la presentació del llibre ‘El foc i la cendra. Dones creadores i tràgiques’ per part del seu autor, Antonio Gómez, que serà introduït per la comunicadora i activista feminista Tere Mollà Castells, en un acte presentat pel regidor de Cultura, Àlex Borrell.

https://t.me/noticieslavall