Aquest any la programació, que es podrà veure al llarg del mes de novembre, incloses estrenes de produccions valencianes. En total, la programació inclou nou llargmetratges i dos de curts, tant de ficció, com documentals i animació.
Com en edicions anteriors, l’organització ha convidat persones del món del cinema, que aquesta vegada seran Jordi Sebastià, Vicent Monsonís, Laura Garcia, Rafa Molés i Fermín Palacios.

la programació inclou tres títols d’animació. El primer és “No s’admeten gossos ni italians”, millor pel·lícula d’animació als Premis del Cinema Europeu. També es projectarà l’últim treball de Fernando Trueba i Xavier Mariscal, “Van disparar al pianista”, així com la del japonès Hayao Miyazaki “El chico y la garza”.
Pel que fa als curtmetratges, els escollits són “La Fifla” i “Un dia com un altre”, de Jordi Sebastià. La programació inclou els documentals “Diumenge diumenge”, de Laura García sobre els camps de tarongers i “El meu nom és Alfred Hitchcock”, sobre el gran director del suspens. “Adeu estimats haters” és el documental del mes.
A més, completa la programació la pel·licual “Chinas”, d’Arantxa Echevarría, en què ha participat l’ontinyentí Jorge Calatayud. Els cinèfils també podran veure “Olvido”, un thriller ambientat a la riuada de València de 1957. Tancarà la programació “O Corno”, pel·lícula guardonada amb la Conquilla d’or a la Millor Pel·lícula al Festival de Sant Sebastià.

https://t.me/noticieslavall