Amb tan sols 15 anys ha aconseguit el Grau Professional de Música a l’especialitat de Piano. No només això, sinó que ho ha aconseguit amb notes excepcionals. I és que Deva Mira Sperandio ha demostrat des de ben petita ser un prodigi de la música.

Nascuda a València, però establerta a Otos, a la Vall d’Albaida, aquesta jove va finalitzar els estudis aquest any al Conservatori Josep Melcior Gomis d’Ontinyent. Ho ha fet dos anys abans del que li correspondria per la seva edat i ha rebut el primer Premi Professional de Música a la fase autonòmica, que atorga la Generalitat, amb la millor nota en especialitat de piano i la millor nota total de totes les especialitats .

No és l’únic premi que té al palmarès. Tot i la seva curta edat, ja compta amb un ampli currículum, amb actuacions fins i tot en solitari.

“Per al Conservatori és un orgull haver comptat amb aquesta alumna tan brillant, així com haver pogut contribuir a la seva formació, a més que ha portat el nom de Conservatori allà on ha anat”, manifesta la directora del centre d’Ontinyent, Pilar Ferrero , que assegura que des d’un principi tenien clar que la seva carrera tindria una projecció internacional.

«Des que era una criatura ja destacava per tenir una oïda absoluta i des de molt nena toca peces complicades», explica la seva mare, Lidia, amb qui va començar a acostar-se a la música, principalment Jazz.

https://t.me/noticieslavall