El ‘Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub’ de Bocairent, sota la direcció de David Valera Ruiz, està organitzant la 3a edició del Concurs de Composició per a dolçaines i percussió Joan Antoni Martínez, que se celebrarà el 30 de setembre a les 19: 30 hores al teatre Avinguda.
El concurs, patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent, també compta amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, a més de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana.
Pel que fa a l’ordre del concert, a la primera part l’Aljub interpretarà les obres ‘Arells’, ‘Figatell’, ‘Resor’, ‘1982’ i ‘La Serreta’, sota la direcció de David Valera. Els jurats seran Ramón García Soler, Francisco Valor Llorens i Susana Díaz Tejedor. A la segona part, tindrà lloc el concert del grup Tradifusió, amb els temes: ‘Cucanyes de Callosa d’en Sarrià’, ‘El taller de Sella’, ‘Les carasses de Petrer’, ‘Entradilla castellana’ i ‘Greensleeves&Tarantel·la Bella’.
La tercera part serà el lliurament de premis i els parlaments, amb la interpretació de ‘La Muixeranga d’Algemesí’, a càrrec de Tradifusió.

https://t.me/noticieslavall