Un any més, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida (València) i l’Alcoià i el Comtat (Alacant), a través de l’organització dels departaments turístics corresponents d’ambdues mancomunitats i ajuntaments i centres excursionistes de les comarques participants, uneixen per oferir una nova edició de rutes guiades de senderisme GRATUÏTES amb l’activitat Senderisme Entre Muntanyes 2023, una programació completa de recorreguts gratuïts, de la mà de guies especialitzats, que es duran a terme els caps de setmana de setembre a desembre de 2023.

El programa de Senderisme Entre Muntanyes 2023, després de l’èxit d’edicions anteriors, torna per recórrer les diferents localitats de les comarques participants i els seus paratges més emblemàtics gràcies a itineraris de diferents nivells de dificultat, especificats a cada ruta.

L’activitat tracta de dinamitzar les comarques i els seus paratges més representatius planificant recorreguts, amb diferents graus de dificultat, en les modalitats de senderisme familiar/Kids (rutes de baixa dificultat, fins a 5 quilòmetres i 2 hores de durada); Estàndard (dificultat mitjana, fins a 10 quilòmetres i entre 4 i 5 hores de durada); i Expert (dificultat alta, més de 10 quilòmetres i 5 hores de recorregut).

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall