Aquest divendres 8 de setembre la Lira Musical de Salem obrirà les festes amb un passacarrer i, posteriorment, tindrà lloc la cercavila de fanalets. Dissabte serà el primer dia gran dedicat al Santíssim Crist de la Pau amb actes com la despertà, les eucaristies, un espectacle a l’auditori o la processó en honor al Crist.

Diumenge 10 de setembre serà el dia de Sant Miquel Arcàngel patró de Salem, a qui se li dedicarà una processó com acció de gràcies pel seu miracle. Dilluns 11 de setembre serà el torn de dedicar-li devoció a Sant Roc, amb les mateixes activitats que els dies anteriors.

El 13 de setembre continuaran les activitats amb el Miracle de Sant Miquel on es celebrarà una cercavila anunciant el miracle que va obrar el patró. Durant els pròxims dies hi haurà més activitats religioses fins arribar el 29 de setembre, dia de Sant Miquel Arcàngel per concloure les festes amb una processó en el seu honor.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall