Els ballarins participants a la Gala van donar a conèixer aquest dimecres en un col·loqui com van començar a la dansa i els obstacles que han superat.


Aquest dimecres, 12 de juliol, el Centre Cultural Caixa Ontinyent va acollir una xerrada-col·loqui amb els ballarins que es van formar a Master Ballet i que ara es troben a diverses parts del món desenvolupant la seva carrera com a ballarins.

Es tracta d’una activitat englobada dins de la iniciativa ‘Masters pel món’, impulsada per Masters Ballet, i que culminarà amb una Gala aquest diumenge, 16 de juliol, en què els ballarins es retrobaran amb les arrels i podran ballar davant dels seus a l’escenari que els ha vist créixer.

Durant el col·loqui, els ballarins van donar a conèixer les seves experiències, quin va ser el motiu per voler dedicar-se professionalment a la dansa, com van començar, quins obstacles van trobar i com valoren el retorn a casa.

Alguns presents van estar de manera presencial, mentre que altres es van connectar en línia perquè es trobaven fora de la ciutat.

Més informació en el nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall