Després d’un apassionant procés de selecció, la Filà Safires de Llutxent ha escollit la seua nova capitana per a les festes de Moros i Cristians de 2024. L’afortunada que assumirà aquest prestigiós càrrec i representarà el poble en la seua festivitat gran és Alicia Muñoz Mahiques.

La nova capitana tindrà la responsabilitat de liderar la filà durant les festes, representar-la en els actes oficials i fomentar la seua participació en els diversos esdeveniments de les festes de Moros i Cristians.

A més, aquest any és un any molt especial per a la Filà Safires de Llutxent, ja que a banda de la capitania 2024, també celebren el seu 20é aniversari des de la seua fundació. Aquesta efemèride commemora dues dècades de compromís, tradició i passió per les festes de Moros i Cristians en aquesta localitat.

Alicia es mostra emocionada per poder representar la filà i el seu llegat durant les festes de Moros i Cristians, conscients que formen part d’una història que es va iniciar fa vint anys. La seua condició de fundadora de la filà implica una connexió especial amb les arrels i els valors que la defineixen. És un testimoni vivent de l’esforç, el treball en equip i la passió que han marcat el camí de la Filà Safires al llarg dels anys.

Amb aquest nomenament, Vicent Lurbe Canet, qui va exercir com a capità cristià durant les festes del 2023 i és una figura molt apreciada pel poble, transmet el testimoni a Alicia Muñoz Mahiques, qui assumirà el càrrec de capitana mora aquesta primavera.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall